Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aplicaţie prin care doctorii află cu cât le creşte venitul din gărzi de la 1 octombrie

Postat la: 12.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miniştrii Sănătăţii şi Muncii au lansat "Calculatorul Medicului", aplicaţia care oferă doctorilor posibilitatea de afla cu cât le va creşte venitul net din gărzi de la 1 octombrie 2016. Pe pagina respectpentrumedici.ro, doctorii pot vedea care este venitul lor net din gărzile efectuate în perioada 1 august 2016 - 1 octombrie 2016 şi cu cât va creşte el după 1 octombrie.

În funcţie de tipul unităţii sanitare, funcţie, vechime, sporul de gardă în timpul săptămânii, medicii pot calcula, prin intermediul aplicaţiei lansate joi, venitul net pentru o gardă în timpul săptămânii, între 1 august 2016 şi 1 octombrie 2016, şi apoi cât va creşte acesta după 1 octombrie 2016. De asemenea, medicii pot vedea care este sporul de gardă din weekend şi sărbători legale, în perioada 1 august 2016 - 1 octombrie 2016 şi creşterea venitului obţinut din astfel de gărzi după 1 octombrie, scrie news.ro.

"Guvernul României consideră respectul pentru personalul medical şi grija pentru pacienţi o prioritate a mandatului său. 2016 este anul adoptării mai multor măsuri în beneficiul medicilor, printre care şi deciziile de creştere a salariilor din sectorul sanitar şi de creştere a plăţii gărzilor efectuate de medici. Astfel, veniturile medicilor vor fi mai aproape de principiile acestei profesii, iar orice măsură în favoarea medicilor reprezintă un beneficiu direct şi pentru pacienţi. Pentru a demonstra că acest Executiv are fapte dincolo de vorbe, ne-am decis să arătăm cu cifre obiective amploarea acestei reforme", este mesajul trasmis medicilor de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii şi Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE