Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac cu bombă la un spital. Cel puţin 30 de oameni au murit după explozie

Postat la: 08.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un atac cu bombă care a avut loc în faţa unui spital a dus la decesul a cel puţin 30 de oameni. Autorităţile anunţă că o bombă a explodat în faţa unui spital din oraşul Quetta, Pakistan, incidentul soldându-se cu moartea a cel puţin 30 de persoane, potrivit NBC4i.com.

Ofiţerul de poliţie Afzal Khan a declarat, conform Mediafax, că mai multe persoane au fost de asemenea rănite în explozie, care a avut loc la scurt timp după ce trupul unui avocat important, ucis într-un atac armat, a fost adus la spital.

Postul de televiziune în limba urdu Geo News a anunţat că deflagraţia a avut loc la ora locală 09:50 (05:20 GMT), în apropiere de intrarea în secţia de primiri urgenţe a spitalului din Quetta, reşedinţa provinciei Balucistan.

Potrivit agenţiei Kyodo, citată de Agerpres, printre victime se află mai mulţi avocaţi şi cel puţin un cameraman TV care a ajuns în grabă la spital, unde fusese adus Bilal Anwar Kasi, şeful Baroului din provincia Balucistan, ucis anterior într-un atac.

Deocamdată nu se ştie dacă în cazul exploziei de la spital este vorba despre un atentat sinucigaş sau despre o bombă ce fusese plasată în imobil. Atacul nu a fost deocamdată revendicat de nicio organizaţie teroristă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE