Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ATAC la Londra: O persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite după ce au fost înjunghiate cu cuţitul

Postat la: 04.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a fost ucisă şi alte cinci persoane au fost rănite într-un atac produs miercuri noaptea, în Piaţa Russell din centrul Londrei. Potrivit poliţiei locale, atacatorul, un tânăr de 19 ani, a înjunghiat victimele cu un cuţit. Forţe de ordine înarmate patrulează în capitala Marii Britanii.

Scotland Yard investighează cazul, în paralel cu ancheta deschisă de poliţie. Nu este exclusă varianta unui atac terorist, dar sănătatea mintală ar putea fi un „factor semnificativ" în acest caz, informează The Guardian.

Poliţia metropolitană din Londra a primit un apel miercuri, la ora locală 22.33 ora locală, în care se anunţa că un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai multe persoane în Piaţa Russel. Poliţiştii au ajuns la faţa locului însoţiţi de serviciul de ambulanţă şi au găsit şase răniţi.

Zona în care a avut loc atacul se află în imediata apropiere a renumitului British Musem, fiind înţesată de hoteluri şi restaurante foarte căutate de turişti. O femeie, în vârstă de 60 de ani, a murit la scurt timp după ce a primit îngrijiri medicale, iar celelalte victime, o altă femeie şi patru bărbăţi au fost transportate la spital.

Un individ în vârstă de 19 ani a fost arestat de minute după ce poliţia a sosit la faţa locului. Potrivit unui raport ofial, citat de jurnaliştii britanici, bărbatul a fost prins, la ora 22.39, poliţiştii folosind o armă cu şocuri electrice pentru imobilizarea sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE