Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost eliberat din închisoare

Postat la: 10.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai important edil aflat în detenție, Cătălin Cherecheş, gospodarul-șef al celuei mai mare oraș din Maramureș, Baia Mare, va fi eliberat din penitenciar şi va executa arest la domiciliu, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel emisă miercuri.

Instanţa a impus inculpatului mai multe obligaţii pe durata arestului la domiciliu. Cătălin Cherecheș trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat.

De asemenea, Cherecheş nu are voie să comunice direct sau indirect cu martorii din dosarul în care este judecat. Pe 27 aprilie 2016, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost arestat preventiv printr-o sentinţă a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită în formă continuată. El a fost reales, la alegerile locale din 5 iunie, şi a câştigat un nou mandat de primar, obţinând 70,14% din voturi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE