Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CFR Călători a ajuns agenția de publicitate a unui spital oftalmologic

Postat la: 10.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Managerul general al companiei CFR Calatori, controversatul Iosif Szentes, nu stie ce sa mai inventeze ca sa fie in gratiile conducerii Ministerului Trnsporturilor. Ultima gaselnita este una de domeniul science fiction.

Calatorii care aleg sa se deplaseze pe ruta Bucuresti-Iasi cu trenurile de la CFR Calatori gasesc pe scaunele din vagoane un pliant sub forma unui ghid de calatorie cu preturi, trenuri si oferte de calatorie pentru aceasta ruta. Insa, prin acest ghid, calatori sunt indrumati sa-si faca programari la "primul spital privat de oftalmologie din Romania" (Westeye Hospital) aflat in Sectorul 3 al Capitalei (vezi pliantul).

Totodata, calatorii mai sunt indrumati sa descopere destinatiile ecoturistice din Romania promovate de catre doua site-uri (eco-romania.ro si zenithmaps.ro). Maine, poimaine, CFR Calatori condusa de catre Iosif Szentes poate ajunge sa faca reclama la firme de pompe funebre ori la cele care se ocupa cu vanzarea fierului vechi, ca deh, asa este cu economia de piata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE