Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Christoph Daum, în tribune la Steaua - Sparta 2-0. Reacţia lui după meciul senzaţional făcut de Nicuşor Stanciu

Postat la: 04.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Christoph Daum a asistat aseară la meciul Steaua - Sparta Praga 2-0, în urmă căruia jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Selecţionerul României a rămas impresionat de prestaţia lui Nicuşor Stanciu, cel care a reuşit ambele goluri.

Selecţionerul României a fost aseară în tribune la meciul dintre Steaua şi Sparta Praga, din manşa secundă a turului III al Ligii Campionulor. Daum susţine că a rămas impresionat de prestaţia Stelei, dar mai ales de cea a lui Nicuşor Stanciu, autorul celor două goluri.

"În primul rând este bine pentru Steaua, în al doilea rând este bine pentru imaginea fotbalului românesc. Cel puţin o echipă va juca în Europa, iar Steaua a făcut-o foarte bine, merită, au fost mai buni. Cu un Nicolae Stanciu senzaţional, a fost grozav. Felicit antrenorul şi echipa", a declarat Christoph Daum.

Noul selecţioner a vorbit un pic şi despre rolul pe care-l va avea Nicuşor Stanciu la naţionala României. În opinia sa, clasicul număr 10 a dispărut din fotbalul modern: "Nu ştiu dacă vom juca cu un număr zece, nu contează. Ce mai este acum numărul zece? Nu mai este acelaşi lucru pe care îl ştim din trecut. Poate nici nu mai există. Cred că ultimul număr zece a fost Zidane, care era un jucător de echipă. Asta aşteptăm de la un jucator în această poziţie", a declarat Christoph Daum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE