Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Constanța. Un bărbat și-a tăiat venele în fața trecătorilor

Postat la: 03.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înarmat cu un cuțit, un constănțean a făcut un scandal monstru pe o stradă din centrul orașului. Când nu-i amenința pe trecători, bărbatul striga în gura mare că-și va pune capăt zilelor. La un moment dat, el și-a pus planul în aplicare, dar a fost salvat datorită unor martori, care au sunat disperați la 112.

Câțiva locuitori din centrul Constanţei au fost terorizați marți seara de un individ, care ba ameninţa că se sinucide, ba ataca oamenii cu cuţitul pe stradă. Scenele de coșmar s-au petrecut la kilometrul 0, lângă parcul de la primărie. Gestul său de disperare a fost pus în aplicare, iar în acel moment, mai mulți martori au alertat autoritățile. O ambulanță și două echipaje de poliție au ajuns la fața locului. Echipajul medical l-a recunoscut imediat pe bărbatul care a vrut să-și încheie socotelile cu viața și cu greu a reușit să-i bandajeze rănile. Nu e pentru prima dată când Mihai Velicu vrea să se sinucidă. Bărbatul s-a lăsat cu greu urcat și în ambulanța care la dus la spital.

"Îl cheamă Mihai Velicu, îl ştie toată lumea. Se droghează şi bea toată ziua. Face scandal. A ameninţat de mai mult ori că se sinucide, face numai nenorociri în zona asta. Îl duc la spital şi apoi se întoarce tot aici. Nu se poate aşa ceva. Păi faşa aceea pe care a aruncat-o pe jos e plătită din banii noştri. (...) Ştiu că tatăl lui a murit şi că are probleme , dar nu se poate să facă aşa ceva.", a declarat unul dintre martori. "Pe mine a încercat odată să mă înjunghie cu un cuţit. Făcea scandal în faţa unui bar de aici. M-am dus să-l opresc şi el a vrut să mă omoare. Acum s-a dus la spital dar în curând se întoarce şi revine la treburile lui.", a mai povestit un alt martor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE