Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce si-a luat Politia din Boston un camion de inghetata

Postat la: 04.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politia din Boston (statul american Massachusetts) s-a dotat cu un nou vehicul, mai putin obisnuit: furgoneta cu inghetata, menita sa dezghete relatiile dintre politisti si populatie.

Vehiculul in valoare de 89.000 de dolari a fost prezentat oficial publicului. Decorata cu baloane, furgoneta este vopsita in culorile politiei - albastru si alb - iar sub insigna acesteia scrie cu litere mari "Inghetata Gratis", relateaza AFP.

Furgoneta face parte dintr-un program al politiei de proximitate lansat in 2010 si destinat copiilor. In cadrul acestei initiative, peste 120.000 de inghetate de vanilie si ciocolata au fost distribuite gratuit doritorilor. Potrivit unui purtator de cuvant al politiei, furgoneta a fost donata de Fundatia Politiei din Boston.

Masina nu va face zilnic ture, dar va fi folosita la anumite evenimente importante din cartiere sau in zilele cu temperaturi foarte ridicate, a explicat o sursa din politie. Inghetata este oferita de un producator local.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE