Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Demiteri la Antena 1: Ce jurnaliști au fost dați afară

Postat la: 02.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trustul Intact se reorganizează, iar mai mulţi jurnalişti au fost anunţaţi că vor fi daţi afară. De la 1 august, mai mulți jurnaliști au fost anunțați, de către șeful lor direct, Alin Romașcan, că vor fi demiși.

Cei mai afectați sunt cei care realizau rubrica Observator Special, prezentată de Octavia Geamănu. Această rubrică va fi desființată, iar jurnaliștii au fost anunțați că vor fi dați afară. Vizată e și prezentatoarea, dar cum aceasta e însărcinată, ea va intra în concediu maternal. Unul dintre cei mai vechi angajați ai trustului, Cristian Pavelescu, fost producător al Observator, e vizat și el de restructurări.

Cristi Coman, cel care venise de la Realitatea TV, și făcea parte dintre cei care luau decizii la nivelul jurnalelor de știri produse de Antena 3, atât pentru postul de știri, cât și pentru Antena 1, a fost și el demis. Gabriel Bălașu, fost prezentator la Sport Antena 3 și șeful acestei secții, Iulia Zgripcea, cea care prezenta rubrica meteo, și Anisa Lupu, și ea fostă prezentatoare la Antena 3, au fost demiși. George Colgiu, cunoscut pentru anchetele sale, a fost și el disponibilizat. În total, 20 de oameni au fost lăsați fără serviciu. Culmea, după aceste demiteri, vor urma noi tăieri de salarii, se anunță în Trustul Intact.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE