Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinu Pescariu, audiat la DIICOT, in cazul dosarului spionilor Codrutei Kovesi

Postat la: 04.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Dinu Pescariu a fost audiat la DIICOT in dosarul in care doi cetateni israelieni, angajati ai firmei Black Cube, sunt suspectati ca au incercat sa o intimideze pe Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, au declarat surse apropiate anchetei. Dinu Pescariu a fost citat in calitate de martor si s-a prezentat pentru audieri in dosarul in care procurorii DIICOT fac investigatii asupra a doi angajati ai firmei Black Cube, Weiner Ron si Geclowicz David.

Aceleasi surse sustin ca omul de afaceri se afla pe lista israelienilor privind persoanele care ar fi urmat sa fie monitorizate. Cei doi angajati ai firmei Black Cube au fost tinuti mai multe luni in stare de arest preventiv, acum ei aflandu-se in arest la domiciliu. Procurorii DIICOT ii acuza desavarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integritatii datelor si operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice.

In luna mai, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a declarat ca a fost audiata in calitate de martor de procurorii DIICOT in dosarul in care se fac investigatii in legatura cu israelienii suspectati ca au incercat sa o intimideze. Procurorul-sef al DNA Codruta Kovesi a spus ca au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei sale si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate, dar ca nimeni nu a intrat in dialog cu cei care sunau. Kovesi a precizat ca nu i-a fost atacat contul de e-mail.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE