Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dorin Iacob, fost secretar PD, arestat în Marea Britanie pentru hărțuire sexuală la o maseuza

Postat la: 30.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat în 27 august, în Marea Britanie, pentru că ar fi hărțuit sexual o femeie, în timpul unei ședințe de masaj, la un hotel din Manchester.

Dorin Iacob era cazat împreună cu soția și fiica lor, la hotelul Mercure Norton Grange Hotel and Spa, din Manchester. Potrivit surselor citate, în 26 august, dimineaţa, Dorin Iacob ar fi beneficiat de o şedinţă de masaj la zona de spa a hotelului. O zi mai târziu, în 27 august, omul de afaceri a fost ridicat de poliţie din camera în care era cazat fiind ulterior arestat sub acuzaţia de hărţuire sexuală asupra maseuzei, au adăugat sursele citate.

Actual om de afaceri, Dorin Iacob a ocupat funcţia de secretar executiv al PD, în campania electorală pentru alegerile locale din 2004. Înainte de 1989, acesta a fost ofiţer în cadrul Ministerului de Interne. După Revoluţia din 1989, a lucrat în Serviciul Român de Informaţii, ajungând şeful de cabinet al lui Virgil Măgureanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE