Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Externalizări controversate la CFR Marfă regizate de omul lui Cioloș

Postat la: 08.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe zi ce trece se constata ca Mihut Constantin Craciun-omul impus de premierul Dacian Ciolos in fruntea CFR Marfa este extrem de preocupat sa duca cu viteza de inter city compania de stat in depoul falimentului.

Astfel, la sfarsitul lunii trecute, profitand de faptul ca noul ministru al Transporturilor-Sorin Buse nu este familiarizat cu problemele feroviare, Mihut Craciun a externalizat, fara aprobarea membrilor Consiliului de Administratie dar si fara licitatie, activitatea de resurse umane a CFR Marfa. Insa, aceasta mutare va genera mari probleme companiei de stat mai ales in relatia cu angajati, dar oare pe cine mai intereseaza soarta angajatilor companiei de stat!

Mai mult, directorul de resurse umane de la CFR Marfa, ion Paun, s-a transferat pe acelasi post la compania CFR Calatori condusa de catre controversatul manager Iosif Szentes, dar fara concurs, de parca la CFR Calatori nu mai existau specialisti in HR. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Mihut Craciun, managerul venit la o firma care se ocupa cu producerea si comercializarea dulciurilor, vrea sa externalizeze si activitatea financiar a companiei, tot catre o firma agreata de acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE