Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gruia Stoica şi Cristian Busoi au tras un şpriţ de pomina la Loft

Postat la: 08.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

'Regele vagoanelor', cum mai este cunoscut celebrul miliardar Gruia Stoica, a dat o masă şi în acest weekend la LOFT, invitaţii săi fiind însă mai neobişnuiţi de această dată. Dacă weekendurile trecute a chefuit cu fratele său, fiica, noul prieten al acesteia -Ciprian, dar şi cuscrii tânărului - dezvoltatori imobiliari, iată că acum 'Regele vagoanelor' îşi arată muşchii relaţionali.

A rezervat o masă în zona cea mai aglomerată din LOFT, unde toată lumea dansează, lângă scenă, şi în jurul orelor 16-16.30 a apărut cu - dupa cum l-au surprins paparazzi CANCAN -, nimeni altul decât poate cel mai influent liberal astăzi, Cristian Buşoi - noul şef al PNL Bucureşti şi apropiat al Preşedintelui României şi nu numai, împreună cu soţia dar şi Marcel 'Rolex' Nicolaescu (poreclit aşa deoarece poartă un Rolex Day Date President de aur galben masiv), fost viceprimar PNL trecut la PSD sector 5, actual director ELCEN Bucureşti, cu o blondă.

'Regele', cunoscut ca un mare sponsor în trecut al PNL, scăpat magic de închisoare la începutul anului dintr-un mega dosar de corupţie unde în primă instanţă luase 4 ani cu executare, a stat în capul mesei, dansând LOFTeşte. S-a băut şpriţ românesc, moderat, patru sau cinci sticle. Buşoi era extrem de rezervat, aproape speriat. Se uita în stânga, se uita în dreapta, de parcă se ferea de cineva, să nu-l vadă. Invitaţii au dansat puţin, mai mult doamna Buşoi, care n-a exagerat nici ea. Pe la 21-21.30 gaşca s-a spart.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE