Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












INCENDIU în PANTELIMON, pe o suprafaţă de 20.000 metri pătraţi

Postat la: 12.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit joi în Pantelimon, pe Şoseaua Viilor, pe o suprafaţă de aproximativ 20.000 de metri pătraţi, informează ISU Bucureşti.

''Incendiul s-a propagat la o locuinţă cu parter şi acoperiş. Suprafaţa afectată la locuinţă este de aproximativ 200 de metri pătraţi. Incendiul s-a manifestat la acoperişul acesteia. În acest moment, incendiul la locuinţă a fost localizat. Nu sunt persoane surprinse. Pentru că exista pericolul de propagare şi la alte locuinţe vecine, s-au luat măsuri de protejare a acestora. În acest moment se acţionează pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi a gunoiului depozitat în zona respectivă'', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Adrian Marin. Potrivit acestuia, pentru protecţia vecinătăţilor s-a acţionat cu linii de furtun pentru a opri frontul flăcărilor care puneau în pericol respectivele locuinţe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE