Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Luptator de kickboxing batut crunt de mai multi indivizi. Totul s-a intamplat in prezenta iubitei

Postat la: 06.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un luptator de kickboxing din Timisoara a fost batut cu bestialitate de niste indivizi. Tanarul era cu iubita lui intr-un club de manele, iar la plecare cei doi sustin ca au fost asteptati de un grup de barbati care au inceput sa il loveasca. Dupa primele lovituri, tanarul a reusit sa fuga si sa se ascunda de scandalagii. Cu ultimele puteri a reusit sa isi sune tatal, care l-a dus la spital.

Tanarul era cu iubita intr-un club, aproape de centrul orasului. Au vrut sa plece la un moment dat, insa dupa ce au iesit in strada, din spate au venit mai multi barbati. Unul dintre ei a inceput sa il loveasca. Cosmina - prietena sportivului: "Am iesit ca oamenii normali sa ne distram. S-a intamplat sa se ia de el asa, nevinovat, eram socata, va dati seama, eu fata si sa vad atatia baieti ca sar pe prietenul meu".

Dupa primele lovituri, sportivul, de 24 de ani, a reusit sa scape din mainile indivizilor care facusera cerc in jurul lui. A stat apoi ascuns in apropierea Garii de Nord, la cateva sute de metri de locul unde s-a intamplat totul. Plin de lovituri, baiatul si-a sunat tatal care a venit in graba si l-a dus la Spitalul Judetean din Timisoara.

Medicii care l-au preluat au anuntat politia, iar dupa ce i s-au acordat primele ingrijiri, tanarul a depus o plangere oficiala. Barbatul a fost operat pentru a doua oara. Din cauza fracturilor suferite, sportivul nu va mai putea urca in ring pentru cel putin un an. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente. Reprezentantii politiei spun ca au un suspect in acest caz, care urmeaza sa fie audiat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE