Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O cerere de gratiere a lui Bivolaru e pe masa lui Iohannis: APADOR-CH se delimiteaza de solicitare

Postat la: 02.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Asociatia Pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki (APADOR-CH) se delimiteaza de scrisoarea publica adresata presedintelui Romaniei prin care un membru fondator al asociatiei a cerut gratierea lui Gregorian Bivolaru.

Reactia exprimata luni prin intermediul unui comunicat de presa vine dupa ce, in urma cu doua zile, Gabriel Andreescu, membru fondator al APADOR-CH, a cerut presedintelui Klaus Iohannis gratierea lui Bivolaru. "Pozitiile oficiale ale APADOR-CH sunt discutate intotdeauna in cadrul organizatiei, sunt publicate pe site-ul propriu sau difuzate in media si sunt asumate de conducerea asociatiei.

Solicitarea de gratiere a domnului Gregorian Bivolaru, facuta de domnul Gabriel Andreescu, reflecta strict punctul de vedere personal al autorului, precum si activitatea pe care acesta a desfasurat-o in legatura cu MISA.

APADOR-CH si-a exprimat constant rezerva fata de masura gratierii, in contextul recentelor dezbateri generate de incidentele din penitenciare. De asemenea, APADOR-CH precizeaza ca la nivelul asociatiei nu a fost analizata/aprobata o solicitare in sensul sustinerii gratierii domnului Biovlaru", se arata in comunicatul semnat de Maria Nicoleta Andreescu, directorul executiv al APADOR-CH, comunicat postat pe site-ul Asociatiei.

Gregorian Bivolaru a fost prins si extradat din Franta in Romania, unde are de ispasit o pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru trafic cu persoane. El a amenintat atunci ca multe persoane publice vor avea de suferit dupa extradarea sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE