Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ovidiu "Canoe" Miculescu își asumă oficial încălcarea legii la Radio România

Postat la: 09.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Radio România, dar, din păcate, nu cea din urmă a acestui consiliu, mare reformator în domeniul limbii române și al interpretării legilor, presedintele-director general Ovidiu "Canoe" Miculescu ar fi afirmat, potrivit surselor ZIUAnews, că, deși legea prevede altceva, își asumă aprobarea grilelor de programe ale posturilor Radio România de către Consiliul de Administrație.

Cu alte cuvinte, își asumă încâlcarea legii. Și, bineînțeles, nimeni nu a avut nimic de zis. Nici măcar reprezentantul Directie juridice, care, vorba vine, participă la ședințe pentru a asigura temeiul legal al problemelor supuse dezbaterii și al deciziilor ce se iau. Să atragă atenția că nu poți să declari că îti asumi încălcarea legii, și să o mai și faci, nici vorbă. Oricum, nu în fața lui Ovidiu "Canoe" Miculescu. Care Ovidiu "Canoe" Miculescu a navigat din nou, la sfârșitul săptămânii trecute, pe Bârzava, pentru că studioul, condus de favorita Laura Sgaverdea, sărbătorea 20 de ani de existență. Și cum nu se cuvenea să se ducă cu mâna goală, favorita a primit de sărbătoare o nouă mașină de serviciu.

Și dacă tot veni vorba de mașini, pentru a evita folosirea mașinilor Radio România în scop personal, intenție lăudabilă, acestea au fost dotate cu urmărire prin GPS. Mai puțin mașinile cu care se plimbă Ovidiu "Canoe" Miculescu și, după informațiile ZIUAnews, cele ale favoritei. Dacă Skoda vișinie, despre care am scris că a ajuns la Belgrad, a fost între timp dotată cu GPS, poate verifică cineva dacă, pe la mijlocul lunii trecute, a făcut un drum la aeroportul din Timișoara în interesul personal al favoritei. Cât despre marea sărbătoare de la Reșița, în toate materialele foto publicate ZIUAnews nu a văzut în prim-plan pe nici unul dintre cei care au avut o contribuție importantă la apariția acestui post de radio.

Doar Ovidiu "Canoe" Miculescu, favorita și puternicii momentului, care ar trebui să ia seama că, nu cu mult timp în urmă, un alt puternic al Reșiței, la rugămintea favoritei, l-a făcut pe Ovidiu "Canoe" Miculescu, fără niciun merit, cetățean de onoare al urbei, pentru ca atunci când a dat de necaz să se trezească cu foștii prieteni în fruntea celor ce dau cu pietre în el. Sic transit gloria mundi. Dacă ne luăm după cazul Olteanu, gloria lui Ovidiu "Canoe" Miculescu și a ciracilor săi ar cam începe să treacă prin 2020. Sau, cu ajutorul Paralmentului, al Curții de Conturi, al justiției, cine știe, poate mai devreme?

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE