Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Francisc a vizitat 20 de prostituate. Printre ele se aflau și 6 românce

Postat la: 13.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Papa Francisc a luat prin surprindere 20 de foste prostituate, printre care şi şase românce, când a venit şi a bătut la uşa apartamentului din Roma în care acestea locuiau, pentru a discuta cu ele timp de o ora.

Pontiful argentinian a denunţat în mod regulat traficul de fiinţe umane care se află în spatele unei marţi părţi din prostituţie drept o „crimă împotriva umanităţi". Potrivit unui comunicat al Vaticanului, grupul era format din şapte nigeriene, şase românce, patru albaneze, o tunisiană, o ucraineană şi o italiancă, cu vârste de circa 30 de ani.

Salvate dintr-o reţea de trafic de femeie după ce „au suferit grave violente fizice şi au fost plasate sub protecţie", ele sunt găzduite azi de o asociaţia catolică într-un apartament din nordul Romei, potrivit sursei citate. Această vizită se înscrie în cadrul unei „vineri a milostiveniei", în care papa face de fiecare dată o vizită privată, în cadrul Jubileului milostiveniei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE