Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petiție pentru examinarea psihiatrică a lui Donald Trump. Peste 22.000 de oameni au semnat-o

Postat la: 08.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Democrata Karen Bass a lansat o petiție online în favoarea unei examinări psihiatrice a lui Donald Trump. Potrivit acestei foste asistente medicale, Trump ar prezenta toate simptomele unei tulburări narcisiste a personalității. Până în prezent, textul a obținut 22.000 de semnături.

Conform lui Karen Bass, candidatul republican ar fi periculos pentru SUA: „Impulsivitatea și lipsa de control asupra emoțiilor sale sunt neliniștitoare. Aceasta relevă datoria noastră patriotică de a ne întreba asupra stabilității mentale a viitorului comandant șef și lider al lumii libere", justifică petiționara.

Potrivit ei, simptomele relative ale acestei tulburări - precum sentimentul de superioritate, o exagerare a creațiilor sale, o dorință de succes nelimitată, o nevoie necontrolată de a fi admirat și o tendință de a-i exploata pe cei care îl înconjoară - ar corespunde toate personalității lui Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE