Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prună: Zilele acestea urmează să depun o cerere prin care să îl chem pe Victor Ponta în instanţă

Postat la: 10.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, marţi, că încă nu a făcut plângere împotriva fostului premier Victor Ponta, dar în zilele următoare va depune o cerere prin care îl va chema în instanţă pentru a proba acuzaţiile de trafic de influenţă, făcute la adresa ei pe Facebook.

Ministrul Justiţiei a spus, marţi seară, că în instituţia pe care o conduce, foarte des atacată de fostul premier Victor Ponta, a găsit numeroase restanţe care i se datorează tocmai lui. Întrebată de ce crede că este atât de des atacată de Ponta, Prună a precizat că ia aceste acuzaţii ca atac la portofoliu.

"Cred că atacul în ce mă priveşte este atacul care ar fi fost inevitabil împotriva oricărui ministru al Justiţiei, deci o iau nu neapărat ca pe un atac la persoană, ci ca pe un atac la portofoliu. Suntem într-o perioadă destul de complicată, lupta împotriva corupţiei dă rezultate şi dintr-odată descoperim că justiţia poate că a devenit prea independentă în această ţară", a spus Prună. Ea a mai arătat că deocamdată nu a depus nicio plângere împotriva lui Victor Ponta, dar că va lua măsuri în zilele următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE