Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Revolta lui Florin Zamfirescu: „ORDA, în loc să-i protejeze pe artiști, îi sprijină pe cei care-i fură"

Postat la: 24.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decesul marelui actor, Marin Moraru a cutremurat o ţară întreagă. Marin Moraru ne-a marcat tinereţea sau maturitatea cu rolurile geniale din filme sau teatru, dar ultimele zile ale acestuia nu au fost deloc bune.

Un alt mare actor de teatru şi film devoalează problemele lui Marin Moraru. Florin Zamfirescu dă de pământ cu autorităţile şi cu Fiscul într-o postare furibundă pe facebook. Florin Zamfirescu devoalează toate problemele prin care a trecut Marin Moraru în ultimele lui clipe de viaţă.

"Marin Moraru pleacă maine dintre noi... Ce vorbe frumoase a generat moartea lui! Câta admiratie! Câta iubire fata de acest om si actor! Si totuși... Știe cineva cât de umilit, cât de jignit a fost Marin Moraru, pana in ultima clipa? Teroarea provocată de fisc pentru artiștii care muncesc, amenințările cu sechestru care au durat ani de zile, jignirile aduse de instituțiile colectoare de drepturi conexe ale actorilor si atâtea altele, l-au lichidat! Știți ca acum un an Marin Moraru ne invita pe toti sa ne legam cu lanțuri de poarta ORDA, instituție a statului, care in loc sa-i protejeze pe artiști, ii sprijină pe cei care-i fura? Știți ca din spital ne-a întrebat daca bandiții care ne fura sunt deja in pușcărie? Marin Moraru a murit 'cu fata la perete'... Maine se vor prelinge multi guvernanți cu coroane si jerbe. Ca sa mai arunce o privire asupra incă unui învins, a cărui inima n-a mai rezistat mârșăviei lor... Dumnezeu sa-i ierte pe toti!", a tunat Florin Zamfirescu pe facebook.

Corpul neînsufleţit al regretatului actor Marin Moraru, care a plecat dintre noi, duminică, la vârsta de 79 de ani, se află de marţi seară la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, unde a avut loc o slujbă de pomenire. Miercuri, între orele 10:00 şi 13:00, toţi cei care l-au iubit şi l-au apreciat pot merge la Teatrul Naţional, la Sala Mare, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc miercuri la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE