Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal între Tăriceanu și Daniel Constantin pentru fotoliul de viceprimar al Capitalei

Postat la: 07.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ora actuala în interiorul ALDE se dă o adevărată batalie între Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin pentru postul de viceprimar al Capitalei lăsat liber de controversatul Tudor Ionescu (Tuddy).

Fiecare dintre cei doi preşedinţi ALDE vrea să-şi impună omul, mai ales că viitorul viceprimar ar urma să aibă un rol important în campania electorală din toamnă. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, preşedintele Senatului o susţine pentru funcţia de viceprimar pe Tomniţa Florescu, profesor şi fost decan al Universităţii de Arhitectură.

Ea este o prietenă apropiată a lui Călin Popescu Tăriceanu şi a fost pusă de liderul ALDE pe listele de consilieri generali pe ultima sută de metri fără acordul conducerii partidului, dar care nu se bucura de sustinerea colegilor din partid. Tomnita Florescu este nora lui Mihail Florescu, nimeni altul decât fostul ministru comunist al Petro-Chimiei din perioada 1951-1965.

Tomniţa Florescu nu se bucură însă de susţinerea colegilor de partid, ba chiar nominalizarea ei a produs tensiuni la vârful ALDE. De cealaltă parte, copreşedintele Daniel Constantin are altă propunere. El il susţine pentru funcţia de viceprimar pe Ion Valentin Voicu, fostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Conservator Sector 3. Voicu a avut un mandat de consilier local la Primăria Sectorului 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE