Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se dă startul Uber la Cluj. Primul utilizator e regizorul Tudor Giurgiu, preşedintele TIFF

Postat la: 04.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Începând de azi, 4 august, ora 9:00, clujenii pot comanda o mașină în aplicația Uber. Tudor Giurgiu, regizor, președinte al TIFF, este primul utilizator care a încercat uberX în Cluj. Serviciul este disponibil la tarife promoționale, pentru a sărbători al doilea oraș Uber din România. Prima cursă pentru utilizatorii noi este gratuită.

Uber, aplicația de ridesharing care pune pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este, începând de astăzi, disponibilă în Cluj Napoca. Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 40 de lei, dacă își fac un cont Uber și introduc în aplicație codul UberinCluj. Pentru început, uberX va fi disponibil la tarife promoționale, pentru a sărbători lansarea serviciului în al doilea oraș Uber din România.

Primul utilizator care a încercat aplicația în Cluj Napoca este Tudor Giurgiu - regizor și producător premiat, Eisenhower Fellow și președinte al TIFF - Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

„Față de perioada de început a TIFF-ului, Cluj Napoca s-a dezvoltat enorm în ultimii ani - este acum un oraș dinamic, modern, pregătit să fie Capitala Europeană a Culturii în 2021. Folosesc Uber în București și peste tot în lume. Tehnologia Uber oferă încă o opțiune de transport sigură și de încredere de care orașul nostru are nevoie, atât pentru clujeni cât și pentru zecile de mii de turiști care vin în Cluj anual", a declarat Tudor Giurgiu.

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. Tarifele promoționale pentru început, în Cluj Napoca. Tariful de bază este de 1,7 lei, pe minut 0,20, pe km, 1,7 lwi, tariful minim este de 7 lei, iar dacă pasagerul anulează cursa după cinci minute de la comandă, plăteşte 6 lei. Asttel, o cursă de la aeroport până la Piața Unirii va fi de aproximativ 20 de lei, în condiții de trafic normal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE