Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Papaiani a fost externat din spital. În ce stare este acum actorul

Postat la: 05.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Sebastian Papaiani a fost externat de la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a ajuns după ce a suferit un accident cardio-vascular. Acum, el se reface într-un centru special, departe de agitația Capitalei.

Sebastian Papaini a fost externat, dar nu este într-o stare foarte bună. În urmă cu o lună şi jumătate, el a avut un accident cardio-vascular şi a fost internat de urgenţă în spital. Acum, îndrăgitul actor se reface într-un centru, departe de agitaţia din Bucureşti. Papaiani nu poate deocmadată să vorbească şi are o uşoară paralizie la piciorul stâng.

Medicii susțin că recuperarea în cazul accidentelor vascular-cerebrale durează între șase luni și un an. Specialiștii precizează însă că nici după această perioadă nu este garantată o refacere de sută la sută a organismului, mai ales pentru pacienții cu vârste înaintate, așa cum este și cazul lui Sebastian Papaiani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE