Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Oprescu face dezvaluiri din dosar. Ce ii transmite Laurei Codruta Kovesi

Postat la: 29.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar, Sorin Oprescu face noi dezvaluiri din propriul dosar. Acesta vrea un singur lucru. Sa demonstreze in instanta ca este nevinovat si ca totul a fost o inscenare. Oprescu i-a si ironizat pe procurori, dar a avut un mesaj si pentru Laura Codruta Kovesi.

"Nu am pozat in victima. Ma lupt sa demonstrez ca sunt nevinovat. La noi e doar prezimtia de vinovatie. Eu stiu foarte bine ca dictatura e mult mai ieftina ca democratia. Sistemul in care traim. Sistemele de conducere. Ce se intampla, acum e trendul schimbarii. Mi-am pus parchetul inapoi. Cel pe care mi l-au dat mascatii la o parte ca sa caute bani. Saci cu bani? Aberatii care nu se justifica. Nu am chef sa ma duc pe lumea cealalta cu eticheta de catuse. Nu merit asta. Mi s-a intamplat asta ca am nemultumit pe multi. Dorinta mea a fost sa fac bine la mai multi decat facusem bine profesional. Mi s-a tras una in pifometru pentru ca am vrut sa fac bine. Am fost un trofeu. Laura Codruta Kovesi e regina. Ea decide ce si cum. Are si ea stapanii ei. Nu le poate face pe toate de una singura.", a spus Oprescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE