Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tinerii care au bătut cu pumnii și picioarele un adolescent au fost arestați preventiv

Postat la: 31.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei doi tineri care au bătut fără milă, cu pumnii și picioarele, un adolescent de 18 ani, au fost arestați preventiv. Ei sunt acuzați de tentativă de omor si au fost reținuți pentru loviri şi alte violenţe, însă procurorul care i-a audiat marți a decis schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă de omor.

Tribunalul Cluj a decis ca cei doi agresori să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Amândoi sunt în vârstă de 17 ani, au fost audiați marți la poliție, după ce luni au fost identificați și reținuți, grație unei înregistrări care a circulat pe Facebook. O a treia persoană a fost de față la agresiune, a filmat bătaia, iar imaginile s-au răspândit rapid pe rețeaua de socializare.

Agresiunea pentru care au fost arestați cei doi a avut loc duminică, pe strada Fabricii de Zahări din Cluj-Napoca. Victima a ajuns la spital, după ce a fost bătut până a început să sângereze. Tânărul batut a declarat că cearta a pornit de la o fată. "Am dureri la cap. Ne-am certat de la o fată. Eram prieteni. Nu am mai avut probleme de genul acesta. Eram beţi toţi, aşa a început totul. După incident mi-au scris pe Facebook şi şi-au cerut scuze", a spus victima.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE