Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trenul nazist plin cu aur şi pietre preţioase care a dispărut în '45, pe cale să fie scos la lumină

Postat la: 19.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O echipă din Polonia a început să sape după controversatul tren nazist din Al Doilea Război Mondial, care, conform miturilor locale, a dispărut în 1945 încărcat cu aurul, pietrele preţioase şi armele furate atunci când naziştii s-au retras din Rusia.

În august 2015, doi căutători de comori au afirmat că au probe irefutabile despre locaţia exactă a trenului. Andreas Richter şi Plotr Koper au afirmat că folosind un radar pentru mare adâncime au localizat trenul undeva de-a lungul unei căi ferate dintre oraşele Wroclaw şi Wałbrzych (sudul Poloniei). ,,Trenul nu este chiar acul în carul cu fân'', a declarat Andrzej Galk, un profesor pensionat.

În decembrie, după analizarea informaţiilor, experţii polonezi au afirmat că nu există nicio dovadă a existenţei trenului. Janusz Madej, de la Academia de Minerit din Cracovia, a declarat că în urma observaţiilor nu a fost descoperită nicio dovadă a existenţei trenului chiar şi după utilizarea metodelor magnetice şi gravitaţionale. ,,Se poate să fie un tunel, dar nici un tren'', a declarat Madej în cadrul unei conferinţe de presă. Însă Koper insistă că ,,există un tunel şi există un tren''.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE