Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tupeu și nesimțire marca Lipă: „Eu, ca ministru, le-am dat tuturor și pe nas, și pe gură"

Postat la: 12.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a declarat pentru Dolce Sport că nu poate fi învinovățită pentru rezultatele slabe ale sportivilor români de la Jocurile Olimpice, ea susţinând că a asigurat toate condițiile pentru performanţă.

Acesta este răspunsul Ministrul Tineretului și Sportului, singura reacţie oferită presei, în care lumea i-a cerut şi ei demisia în urma rezultatelor dezastruoase din primele 5 zile, în care România nu a cucerit nicio medalie, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1952.

"Eu am doar opt luni de mandat. Nu încercați sa mă invinovățiți pe mine pentru ce nu au făcut alții pana acum. Participarea la Jocurile Olimpice stă sub directul patronaj al COSR. Eu, ca ministru, le-am dat tuturor și pe nas, și pe gură pentru a face performanță. Federațiile au primit finanțare pentru marea performanță", a spus Elisabeta Lipă.

În primele cinci zile de la Jocurile Olimpice, România nu a câștigat nicio medalie la Rio. Între ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, și președintele Comitetului Olimic și Sportiv Român, Alin Petrache, există o stare de tensiune de cand fosta canotoare a ajuns demnitar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE