Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tupeu incredibil: Țața „Uța" Lipă s-a dus cu familia la Rio, dar la MTS nu se știe că au început Jocurile Olimpice de vară

Postat la: 09.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta „Uța" Lipă demonstreaza pe zi ce trece ca premierul Dacian Ciolos a facut o greseala imensa cand a numit-o in aceasta functie. Pentru ca aceasta s-a remarcat doar prin aroganta, infatuarea, tupeu si amatorism managerial similar cu prostia. Initial, „Uța" Lipă a sustinut ca nu merge cu familia la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, dar au aparut o multime de imagini in care ministrul Tineretului si Sportului se plimba prin satul olimpic, se relaxeaza la piscina ori se afiseaza la anumite competitii impreuna cu sotul si fiul lor.

Ea sustine ca sotul sau a fost invitat de onoare al Comitetului International Olimpic (CIO), dar acest lucru nu prea sta in picioare intrucat CIO invita numai mari personalitati ale sportului si, doar uneori din afara sportului cum ar fi cultura sau educatia. Insa, Cornel Lipa nu este decat... sotul „Uței" Lipă. Mai mult, ministrului Tineretului si Sportului sustine ca fiul sau a venit la Rio de Janeiro pe cheltuiala proprie a familiei, adica transport, masa, casa, bilete de intrare la competitii etc, ceea ce ar insemna circa 7.000 de euro. Dar la cat de avara este „Uța" Lipă este greu de crezut ca a scos din buzunar o asemenea suma. Nu trebuie omis faptul ca si la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, Elisabeta Lipa impreuna cu sotul si fiul au facut parte din delegatia Romaniei, iar cei de la casa olimpica stiu cel mai bine prin ce au trecut.

Insa, prostia si dezinteresul a atins cote incredibile la Ministerul Tineretului si Sportului. La cinci zile de la deschiderea Jocurilor Olimpice de vara, pe site-ul MTS nu exista nicio informatie sau imagine despre cea mai mare competitie sportiva din lume, desi ministrul Elisabeta „Uța" Lipă este de o saptamana la Rio de Janeiro si a participat atat la deschiderea Jocurilor Olimpice cat si la inaugurarea casei olimpice de la consulatul Romaniei de la Rio de Janeiro unde il chema pe sotul sau sa taie panglica. In schimb, pe site MTS sunt postate imagini cu „Uța" Lipă la evenimente de acum cateva luni. Mai mult, MTS condus de catre fosta canotoare a dat dovada de o lipsa de respect greu de imaginat. Nu au postat pe site-ul MTS nici macar doua randuri de compasiune si regret pentru cel care a fost Nicolae Marasescu, fost mare antrenor de atletism, dar si secretar de stat pentru sport in doua mandate -1993-1996 si 2000-2003 si totodata multi ani presedinte al Federatie Romane de Atletism.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE