Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Turism de lux pe bani publici: Trimișii speciali ai Radio România au ajuns la Rio prin Miami

Postat la: 17.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daca sportivii romani n-au avut prea multe motive sa se bucure de aceasta Olimpiada, pentru unii Rio 2016 este deja o experienta de neuitat. Si ne referim aici in primul rand la trimisii speciali ai Radio Romania Actualitati la J.O. Pentru nici un sfert de ora pe zi de transmisiune de la Rio, RRA a decontat cinci excursii.

Trecem peste faptul ca TVR tine in jur de 700 de ore de Olimpiada cu numai opt oameni si sa vedem cum si-au pregatit itinerariul cei cinci care au speriat bugetul Romania Actualitati. Ca sa ajunga la Rio de Janeiro, gasca lui Stefan Alecsiu a luat-o prin, tineti-va bine!, Miami, Florida. Nu, nu e drumul mai scurt, doar ca la Miami invata/ locuieste fiica lui „nea Fane", la care baietii s-au oprit pentru o mica escala. De trei, cinci zile, nu stim exact, dar, hei, ce mai conteaza acest mic si insignifiant detaliu cand te prinde dimineata pe nisipul fin din Key Biscayne?!

Si, ca sa fim romani pana la capat, aflati ca RRA a trimis la J.O. cinci oameni, dar in Brazilia au ajuns sase! Da, pentru ca fiica lui Stefan Alecsiu, Iani, s-a afisat prin Rio cu acreditarea de presa (Radio Romania Actualitati) agatata la gat. Noi doar intrebam, nu emitem si judecati de valoare: daca tati i-a facut rost de acreditare, nu s-o fi invartit si de un decont pentru acest sejur in Brazilia?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE