Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bătrân de 94 de ani, agresat sexual de un recidivist

Postat la: 06.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caz șocant într-o comună de lângă municipiul Bacău. Un bătrân în vârstă de 94 de ani a fost violat de un individ care i-a tăiat curentul și a intrat peste el în casă. Agresorul a mai fost condamnat în trecut, după ce a batjocorit un alt bărbat, care apoi s-a sinucis.

Individul în vârstă de 40 de ani a fost arestat, zilele trecute, fiind acuzat de infracțiunile de agresiune sexuală și violare de domiciliu. Într-una din nopțile trecute, acesta a intrat în casa unui batrân de 94 de ani, dintr-o comună apropiată municipiului Bacău, și l-a supus la perversiuni sexuale. Bietul bunic, veteran de război, nu-și mai poate reveni dupa experiența cumplită și, chiar dacă agresorul a fost încătușat, îi este teamă să mai stea în propria casă.

"I-a oprit curentul din stradă și a intrat pe fereastră, că el stă noaptea și se uită la televizor. L-a strâns de gât, l-a amenințat și l-a pus să-i facă ce i-a făcut. Dar nu este la prima faptă. Acum câțiva ani a făcut la fel cu un alt bătrân, a fost la pușcarie, s-a întors și acum l-a batjocorit pe tata", a povestit fiul bătrânului.

Dimineața, omul s-a dus plângând la nepoată lui și i-a povestit prin ce a trecut. Inițial femeii nu i-a venit să creadă ce aude, dar când a văzut că are leziuni pe față și gât a anunțat poliția. Agenții de la post au demarat imediat cercetări, au strâns probe și l-au identificat pe făptaș. În față lor acesta a recunoscut ce a făcut și a fost încătușat.

În urmă cu câțiva ani, același individ a violat un alt bătrân de 77 de ani, din localitate, și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. După eliberare, s-a întors în sat și s-a angajat cioban la o stâna. Recent, bătrânul de 77 de ani s-a spânzurat, iar oamenii din sat cred că și-a pus capăt zilelor de rușine, dar și de frică, pentru că agresorul său trecea frecvent pe lângă locuința sa și probabil s-a speriat că o să-i facă din nou rău.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE