Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unul dintre răniţii din explozia de la Petromidia a murit!

Postat la: 23.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre răniţii din explozia de la Petromidia a decedat în urmă cu puţin timp. Este vorba despre un bărbat, care, din nefericire, a suferit, în cursul dimineţii, un stop cardio-respirator. Decesul a survenit în timp ce era internat la Bagdasar Arseni, eforturile medicilor fiind în zadar.

Amintim că, aseară, în jurul orei 18.00, pe platforma Petromidia a avut loc un incident în zona instalaţiei de distilare în vid. „Compania noastră, prin întreaga echipă, îşi exprimă profunda durere pentru pierderea colegului nostru, I.B., ca urmare a incidentului de luni, 22 august, de pe platforma Petromidia. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor săi, gândurile noastre se îndreaptă către ei.

I.B., 48 de ani, ne-a fost coleg în cadrul Rominserv, lucrând ca inginer sudor. Suntem în contact şi oferim suportul nostru familiilor colegilor internaţi în unităţile spitaliceşti din Bucureşti şi sperăm la însănătoşirea lor cât mai rapidă", transmite KMG International într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE