Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zimbabwe: Președintele Mugabe a ordonat arestarea sportivilor care au participat la JO de la Rio

Postat la: 30.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe a ordonat arestarea celor 31 de sportivi care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul: sportivii s-au întors în țară fără nicio medalie.

La Rio de Janeiro, niciun sportiv din Zimbabwe nu a reușit să se claseze mai sus de locul 8. „Ne-am irosit banii țării pe acești șobolani pe care îi numim sportivi. Dacă nu ești gata de sacrificiu și să câștigi măcar o medalie de cupru sau de alamă (adică pentru locurile 4 și 5), cum au reușit vecinii noștri din Botswana, atunci de ce te duci sa irosești banii?", a declarat Robert Mugabe .

Un alt dictator, Kim Jong-Un din Coreea de Nord, a ordonat ca toți sportivii care nu au performat la Olimpiada din Brazilia să fie trimiși să lucreze în minele de cărbune. Coreea de Nord a obținut 7 medalii la Rio, inclusiv două de aur. Însă Kim Jong-Un e furios că țara sa nu a câștigat 17 medalii, așa cum și-ar fi dorit el, iar vecinii din Coreea de Sud au obținut 29 de medalii, dintre care 9 de aur.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE