Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Donald Trump, în alertă! A fost scuipat în Chicago

Postat la: 27.06.2019 - 13:11 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serviciul secret american a arestat marți seara un angajat al unui restaurant din Chicago, după ce a scuipat pe fiul președintelui SUA, Eric Trump, potrivit Breitbart citat de BBC.

Eric Trump a fost scuipat de un angajat la barul restaurantului Aviary aflat pe Bulevardul West din Chicago Potrivit unor surse, Eric Trump a venit cu un grup de prieteni la barul restaurantului Aviary din Chicago, iar femeia- angajat al unității - s-a apropiat de el și l-a scuipat în faţă.

Imediat agenții Serviciului Secret care îi proteja pe Eric Trump au intrat în acțiune și au arestat-o ​​pe femeie. Ea a fost încătușată și plasată într-o mașină de poliție, potrivit sursei menţionate.

Eric Trump a decis să renunţe la acuzațiile împotriva femeii, fiind eliberată la scurt timp de către poliţie. "A fost un act dezgustător din partea unei persoane care are probleme emoționale", a declarat Eric Trump pentru Breitbart.

"Când cineva este destul de bolnav pentru a scuipa pe cineva, îşi arată nu doar boala, disperarea, ci și faptul că noi câștigăm", a mai spus fiul preşedintelui SUA. Potrivit presei locale, Eric Trump a ajuns la bar în jur de ora 20:30 ora locală (01:30 GMT) marți, când a fost scuipat de un angajat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE