Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Poliţist bătut cu ranga de un şofer beat. S-a baricadat în casă după o urmărire ca în filme

Postat la: 03.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţist bătut cu ranga de un şofer beat. Bărbatul s-a baricadat în casă, după o urmărire ca în filme. Incidentul a avut loc în comuna Albeşti, judeţul Vaslui. Şoferul nu a oprit la semnalul poliţistului şi şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, însă nu au reuşit să îl oprească. Bărbatul de 45 de ani a ajuns acasă şi s-a baricadat în locuinţă. Astfel, poliţiştii au fost obligaţi să se oprească la poartă pentru că nu aveau dreptul de a intra în curte. La un moment dat, şoferul a ieşit din curte cu o rangă de fier şi l-a lovit pe unul dintre poliţişti, după care a fugit din nou în casă. Fiul bărbatului a ieşit la negocieri cu poliţiştii şi, într-un final, şi-a convins tatăl să se predea. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, alcoolemie fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au decis să îl reţină pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE