Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












50 Cent, dator vândut! Rapperul trebuie să plătească 2 milioane de dolari despăgubiri

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rapperul american 50 Cent, pe numele său real Curtis Jackson, trece prin momente dificile. Cântăreţul trebuie să plătească o despăgubire suplimentară de 2 milioane de dolari unei femei pentru că a postat pe site-ul propriu de internet o înregistrare în care aceasta apare în timpul unei partide de sex, potrivit deciziei unei curți supreme din Manhattan.

Rapperul 50 Cent trebuie să plătească încă 2 milioane de dolari despăgubiri pe lângă cele 5 milioane de dolari stabilite anterior pentru că a încălcat drepturile civile și a cauzat suferință emoțională Lastoniei Leviston prin publicarea pe site-ul său oficial de internet a unor imagini în care aceasta face sex cu un partener, conform site-ului agerpres.ro.

"Curtea de judecată mi-a făcut dreptate și Dumnezeu m-a reabilitat", a declarat Lastonia Leviston vineri, după pronunțarea deciziei curții. Rapperul american nu s-a prezentat în sala de judecată, după ce a cerut intrarea în insolvenţă, ci a fost reprezentat de avocatul său James Renar. Acesta a fost dezamăgit de această hotărâre şi a spus că o va contesta, sperând ca această sumă pe care trebuie să o plătească 50 Cent să fie redusă.

Avocații Lastoniei Leviston au cerut plata unei despăgubiri de 15 milioane de dolari, însă curtea a stabilit un cuantum mai redus. Cu toate acestea, unii dintre jurați au subliniat în timpul ședinței de judecată că nu cred în cererea de insolvență pe care rapperul a înaintat-o în urmă cu câteva săptămâni. Lastonia Leviston are din 2003 un copil cu rapperul Rick Ross, un rival al lui 50 Cent. Caseta a fost realizată în 2009 când aceasta avea o relație cu Maurice Murray, iar acesta din urmă i-a vândut caseta lui 50 Cent, care a publicat-o pe site-ul său în același an.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE