Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ALDE anunţă că a bătut palma cu M10 pentru alegerile parlamentare

Postat la: 13.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ALDE a anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat, că a semnat un acord privind o viitoare colaborare politică cu formaţiunea politică M 10, prin care partidul fondat de Monica Macovei se angaja să sprijine candidaţii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

La scurt timp, însă, membrii Biroului Politic National al M10 au publicat, pe pagina de Facebook, că dezmint această informaţie. "În mod evident, nu vom susţine nici un candidat ALDE la alegeri", susţine conducerea Partidului M10. "Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a semnat, astăzi, un acord privind o viitoare colaborare politică cu formaţiunea politică M 10, reprezentată de către secretarul general al partidului, Ovidiu Simion. Această colaborare politică parafează înţelegerea dintre cele două partide politice, prin care M10 va sprijini candidaţii ALDE la viitoarele alegeri parlamentare, care au loc pe 11 decembrie. Alianţa Liberalilor şi Democraţilor este reprezentantul cetăţenilor în Parlamentul României, care susţine drepturile şi libertăţile cetăţenilor, idei ce sunt promovate şi de către partidul M 10", se arăta într-un comunicat de presă al ALDE, emis joi.

La scurt timp, însă, M10 a publicat, pe pagina de Facebook a partidului, un mesaj prin care afirma că dezminte această informaţie, acuzând ALDE că promovează minciuni şi dezinformări. "Conducerea Partidului M10, reprezentata de membrii Biroului Politic National, dezminte categoric informatia din comunicatul ALDE privind vreun acord de colaborare de orice natura cu Paridul M10. In mod evident, nu vom sustine nici un candidat ALDE la alegeri. Ne exprimam surprinderea ca astfel de minciuni si dezinformari sunt promovate de ALDE. Membrii partidului strang in acest moment semnaturi numai pentru M10. Daca se va confirma faptul ca secretarul general interimar al M10 a angajat Partidul fara mandat de la BPN, acesta va suporta consecintele, fiind sanctionat conform prevederilor Statutului Partidului M10", susţine conducerea Partidului M10 în mesajul postat pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE