Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Basescu: Dragnea mi-a dat cadou o corabioara din Brazilia. Sotia, afland de unde e, a aruncat-o

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Basescu a respins vineri informatia potrivit careia, in 2009, Liviu Dragnea i-ar fi finantat campania electorala.

"Cand eram in opozitie cu PSD, Dragnea, cu stilul lui unsuros, a venit sa imi aduca un dar care sa imi poarte noroc, o corabioara din Brazilia. Sotia, afland de unde e, l-a luat si l-a aruncat. Cand eram in opozitie cu PSD, Dragnea isi facea drumuri pe la mine. (...) El a fost atat de eficient incat a purtat 'noroc' tuturor. Imi aduc aminte cum l-a sacrificat fara sa ezite pe Geoana, cum l-a sacrificat si pe Ponta, de curand. Caracterul lui este mizerabil, dar asta e Dragnea", a spus fostul presedinte, citat pe site-ul televiziunii B1.

Totodata, Traian Basescu a tinut sa precizeze ca alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD-ului ar fi o mare eroare pentru partid care, in opinia fostului sef de stat, ar trebui sa fie condus de un lider care da dovada de deschidere fata de Europa. "PSD este cel mai mare partid pe care il are tara, este reprezentativ pentru Romania, acum. Si sa pui un tip de teapa lui Dragnea in fruntea acestui partid este o mare eroare pentru PSD. Este un om pe care sa il tii departe de tine. Eu cred ca ar trebui sa isi aleaga un presedinte cu deschidere pentru Europa, in primul rand", este de parere Traian Basescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE