Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Udrea despre Geoană, locul opt în sloganul "O femeie cât zece bărbați''

Postat la: 08.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Locul opt între cei care au inspirat sloganul 'O femeie cât 10 bărbaţi' îi aparţine unui domn despre care se spune că nu a mai pus geană pe geană din 6 decembrie 2009. Aţi ghicit: e Mircea Geoană.

Un politician slab şi fricos, a fost întotdeauna instrumentul unora sau al altora. A lăudat victoria lui Constantinescu, i-a pupat pe Năstase şi Iliescu şi a sfârşit în mânuţele Sistemului ca propovăduitor al luptei împotriva românilor", scrie în nota sa personală Elena Udrea.

"Poate că românii nu o să-l uite cum striga 'Mihaela, dragostea mea'. Eu însă constat că recent nu mai spune nici 'Marean, dragostea mea'. Ca să vedeţi caracterul domnului Geoană, recent s-a dus la DNA cu nişte ceasuri primite cadou de la Marian Vanghelie, spunând că nu i-au plăcut niciodată, fiind mult prea aurite pentru gustul său de mic burghez cu casă la Aspen, în America. Ce mai? Facultate de turnătorie la nivel înalt", mai scrie Udrea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE