Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Secară: Marian Oprişan îşi hrăneşte clientela de partid cu laptele şi cornul şcolarilor

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Declaraţie de presă. Deputatul PNL Florin SECARĂ a declarat că în Vrancea ideea de competiţie între firme care concurează la contractele pe bani publici este o glumă amară, căci doar firmele de casă ale baronului Oprişan au dreptul să participe la licitaţii şi să câştige.

„Din asfaltări inexistente în realitate, din şcoli şi spitale renovate numai pe hârtie, din lapte cu miros de alcool şi din corn de o calitate îndoielnică îşi îndestulează Marian Oprişan clientela politică în Judeţul Vrancea. Deşi am fi crezut că s-au îndestulat din asfalt şi lucrări fictive, uite că nici măcar laptele şi cornul nu le-a scăpat lui Oprişan şi acoliţilor săi, căci şi aici este vorba despre bani serioşi, sumele împărţite frăţeşte între firmele PSD fiind de peste 30 milioane de lei fără TVA."

Deputatul PNL Florin SECARĂ nu se declară deloc surprins de faptul că majoritatea patronilor care câştigă bani de la Consiliul Judeţean Vrancea sunt persoane dubioase, cercetate sau urmărite penal pentru acţiuni specifice crimei organizate: „M-aş fi mirat dacă un afacerist onest ar fi reuşit să câştige vreun contract în Vrancea! Da! Asta chiar ar fi fost o mare surpriză pentru mine şi pentru vrânceni! Am fi crezut cu toţii fie că Marian Oprişan a fugit din ţară, fie că Tribunalul de la Cluj i-a făcut o surpriză definitivă cu executare. Din păcate pentru cei care au stat cel puţin o zi în Vrancea, ştiu că autointitulaţii oameni de afaceri, abonaţi la contracte cu statul, duhnesc de la distanţă a infractori şi sunt în mare parte persoane cercetate de către DIICOT pentru evaziune fiscală sau pentru constituire de grup infracţional organizat."

Florin SECARĂ spune că Oprişan nu a făcut şi nu face acte de caritate atunci când acordă contrate unor firme dubioase, ci pregăteşte, din bani publici, campania electorală din 2016: „Oprişan nu a făcut niciodată acte de caritate şi nu dă drumul nici unui leuţ de la Consiliul Judeţean dacă nu i se întoarce şi lui cel puţin jumătate! Prin modul în care îşi bate joc de banii publici de la Consiliul Judeţean, Oprişan şi-a cumpărat deja, din bani publici, ode la televiziuni şi elogii în campania electorală care se apropie. Nici nu s-a terminat anul 2015 şi deja corul de ovaţii al milogilor din PSD se aude peste tot în Vrancea, iar paradele fastuoase nu sunt prea departe... evident, toate închinate sfântului Oprişan, cel care se visează ba agent al Mossad, ba viitor preşedinte de ţară." a mai adăugat deputatul PNL Florin SECARĂ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE