Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interviul lui Cioloș la TVR a fost amânat din cauza campaniei electorale

Postat la: 27.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conducerea SRTv a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloș emisiunii Viața Satului, potrivit unui comunicat de presă al TVR. Televiziunea publică susține că s-a luat în considerare perioada de campanie electorală și s-a dorit „evitarea oricăror interpretări". Amintim că Cioloș este susținut de PNL pentru un nou mandat de premier după alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cioloș a participat recent la evnimentul din București unde PNL și-a lansat oferta electorală pentru parlamentare.

Totodată, platforma lui Cioloș, România 100, este sprijinită și de partidul lui Nicușor Dan, USR. „Pentru ca informatia sa circule mai repede, in cazul in care prin discutii cu reprezentantii Premierului se va considera util, ne manifestam disponibilitatea de a difuza emisiunea pe TVR+ (in mediul on line) inaintea difuzarii pe TVR 1. Tot in scopul echilibrului dorit, vom propune PNL (partid care este asociat si reprezentat de imaginea Premierului Ciolos) sa foloseasca spatiul electoral care i se cuvine prin distributia mai sus amintita, si pentru a difuza interviul premierului, sau parti considerate importante din acesta", se afirma în comunicatul de duminica al TVR.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE