Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Geoană și PSRO susțin moțiunea de cenzură a PNL

Postat la: 03.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSRO, Mircea Geoană a anunțat, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook că va susține moțiunea de cenzură pe care liberalii o vor depune în viitorul foarte apropiat. Motivul pentru care fostul candidat la președinției este de partea liberalilor este legat de nemulțumirile pe care acesta le are la adresa Guvernului Ponta.

"Am decis să susțin moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru țară. Același guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta și camarila sa se raportează la votul prin corespondență și la românii care trăiesc în afara granițelor țării arată clar că nu le pasă nici de viața, nici de părerea copiilor și fraților noștri care își câștigă existența în străinătate. Mulți dintre ei s-ar întoarce și mâine acasă dacă ar avea condiții decente de trai și un loc de muncă prin care să-și întrețină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul dlui Șova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare", a afirmat Geoană, într-o postare pe pagina sa de socializare.

PNL va depune vineri moțiunea de cenzură, urmând ca până joi liderii de grup liberali să poarte discuții cu privire la acest document.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE