Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicuşor Dan ia în calcul organizarea unui referendum pentru demiterea Gabrielei Firea

Postat la: 27.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a anunţat, duminică, în urma prezentării unei analize a activităţii Primăriei Generale, la cinci luni de la preluarea mandatului de către Gabriea Firea, că USR ia în calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la finalul primului an de mandat.

Nicuşor Dan a prezentat, într-o conferinţă de presă, situaţia de la Primăria Generală şi CGMB, în viziunea Uniunii Salvaţi România, şi a arătat că o primă concluzie este că, în acest timp, de când Gabriela Firea a preluat mandatul, câteva milioane de euro au fost alocaţi eronat şi s-au întors în buget. "Activitatea domniei sale este deplorabilă", a spus liderul USR, precizând că, deşi Gabriela Firea a spus că prioritatea sa este ca în şase luni să fluidizeze traficul, acesta este identic, dacă nu mai rău. Nicuşor Dan a mai spus că RADET a ajuns în aceste luni în insolvenţă, cu risc mare de faliment.

Potrivit preşedintelui Uniunii Salvaţi România, în prezent, în Primăria Generală este o transparenţă şi mai slabă decât cea din vremea lui Sorin Oprescu. El a mai acuzat-o pe Firea de înfiinţarea de structuri paralele celor existente deja în Primărie, dar şi angajarea de personal pe perioadă determinată, pe aceeaşi schemă ca Liviu Dragnea, în Consiliul Judeţean Teleorman, evitând ca aceşti oameni să aibă statutul de funcţionar public şi să existe obligativitatea ca aceştia să îşi depună declaraţii de avere şi interese, pe site-ul instituţiei.

Liderul USR a menţionat că primarul Gabriela Firea a luat doar decizii populiste, electorale. "Ce am văzut un în aceste cinci luni este populist. Au fost date acte administrative cu conţinutul de tipul «vom face»: vom reabilita spitale, vom înfiinţa o autoritate pentru clădirile cu risc seismic, vom face cabinete medicale în şcoli", a spus Nicuşor Dan. El a continuat: "Mai aşteptăm până la împlinirea unui an de mandat, iar în situaţia în care chestiunile vor continua în acest mod, luăm în calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea, la finalul acestui prim an de mandat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE