Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiță s-a înscris în partidul lui Gabriel Oprea

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghiță, cunoscut ca apropiat al premierului Victor Ponta, s-a înscris, vineri, în UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea. Ghiță a plecat din PSD la sfârșitul anului trecut din cauza unui conflict pe care l-a avut cu fostul președinte Ion Iliescu. 

După ce a plecat din PSD, Sebi Ghiță susținea că va înfiinţa un nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens, dar nu s-a mai întâmplat nimic, iar în ziua moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta 4, acesta a anunțat că s-a înscris în UNPR.  

"Într-un fel, tinerii au dreptate: cât timp Ion Iliescu se aşează la fiecare şedinţă lângă preşedintele PSD avem o problemă. Nu una personală, una de percepţie. Că noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu şi generaţia sa. Ion Iliescu are venerabila vârstă de 84 de ani. Victor Ponta are 42 de ani. Cred că e momentul ca Ion Iliescu sa se retragă. Nu mai poate fi un simbol al PSD", afirma Ghiţă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE