Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un alt partid i-a luat-o înainte Monicăi Macovei. Tribunalul a încuviințat partidul lui Daniel Fenechiu

Postat la: 09.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Monica Macovei a anunțat săptămâna trecută că a depus la tribunalul București cererea de înființare a unui nou partid, se pare că alții i-au luat-o înainte și tribunalul București a încuviințat, luni, înscrierea în Registrul Partidelor a PND - Partidul Național Democrat. 

''PND va reprezenta pe scena politica etalonul integritatii, al competentei si al eficientei. Multumim în mod special celor 34.000 de cetateni români, din toate judetele României, care au semnat pentru înfiintarea Partidului National Democrat, considerati membri fondatori, care au girat cu încrederea lor PND. De asemenea, invitam toti cetatenii României care cred ca pot da o mâna de ajutor la reformarea clasei politice, sa ni se alature în primul proiect politic din ultimii 25 de ani serios, bazat pe integritate si meritocratie si care poarta numele de Partidul National Democrat'', transmit reprezentanții noii formațiuni politice.

Noul partid este condus de deputatul Daniel Fenechiu și s-a desprins din Partidul Poporului Dan Diaconescu. Fenechiu a spus că deputaţii care aderă la acest partid sunt cei 10 care aparţin fostului grup al PPDD, arătând că nu au niciun membru la Senat, dar există disponibilitate şi deschidere pentru refacerea grupurilor parlamentare iniţiale.

La sfârşitul anului trecut, cei mai mulţi deputaţi PPDD au părăsit acest partid, dar au decis să rămână în grupul parlamentar. La începutul sesiunii, Comisia juridică a Camerei a stabilit că grupul parlamentar nu se desfiinţează, având în componenţă 10 membri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE