Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UNPR anunţă înscrierea în partid a deputaţilor Liliana Mincă şi Ştefan Dalca

Postat la: 03.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputaţii Liliana Mincă şi Ştefan Dalca s-au înscris, luni, în UNPR, urmând să îşi desfăşoare activitatea în cadrul grupului parlamentar PSD din Cameră. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă al UNPR.

Liliana Mincă a fost aleasă deputat în colegiul uninominal 3 din Botoşani, iar Ştefan Dalca în colegiul uninominal 7 din Arad, ambii candidând la alegerile din 2012 din partea PPDD. Cei doi deputaţi au făcut parte în sesiunea parlamentară precedentă din grupul "Democrat şi Popular", grup alcătuit din deputaţi care au plecat sau au fost excluşi din PPDD.

Parlamentari din acest grup au înfiinţat o nouă formaţiune politică, Partidul Naţional Democrat, PND fiind înscris oficial, în iunie, în Registrul partidelor politice, în urma unei cereri depuse de deputatul Daniel Fenechiu. Duminică, UNPR a anunţat că PPDD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinţei naţionale a UNPR şi a Congresului PPDD.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE