Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












NATO monitorizează influencerii care pun la îndoială versiunea oficială a războiului din Ucraina considerandu-i ”pro-ruși” din oficiu!

Postat la: 19.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cotidianul italian Corriere della Sera a dezvăluit la 5 iunie 2022 existența unui program de supraveghere a personalităților "pro-ruse" din țară. Aceasta este condusă de Departamentul de Informații pentru Securitate (Dipartimento delle Informazioni per la Sicurezza), un serviciu de informații care depinde direct de prim-ministru.

Agenția italiană de știri ANSA a publicat numărul 4 al unui buletin din acest program, intitulat Buletinul hibrid. Acesta acoperă perioada 15 aprilie - 15 mai. Prin urmare, se poate presupune că numărul 1 a acoperit perioada cuprinsă între 15 ianuarie și 15 februarie. Dacă se confirmă, acest lucru ar indica faptul că programul a început cu mai mult de o lună înainte de intervenția rusă în Ucraina, citeaza Reseau International.

Corriere della Sera, care ia acest raport al serviciilor de informații italiene ca atare, a dezvăluit că prietenul nostru, geograful Manlio Dinucci, era considerat cea mai periculoasă sursă1. 1 Pentru a-l defăima, ziarul pretinde cu aplomb că a fost citat de președintele Vladimir Putin în discursul său de celebrare a Zilei Victoriei. Aceasta este o minciună sfruntată.

Este logic să presupunem că cenzura articolului lui Manlio Dinucci din cotidianul de stânga Il Manifesto privind planificarea războiului de către RAND Corporation2 a fost ascultată. Comisia parlamentară însărcinată cu supravegherea serviciilor de informații (Comitato parlamentare per la sicurezza della Repubblica) s-a ocupat de acest caz.

Cel mai probabil, nu este vorba de o inițiativă italiană, ci de o parte a unui program NATO mai amplu. Aceasta ne permite să înțelegem de ce Consiliul de Apărare polonez a intervenit pe lângă furnizorul de acces francez Orange pentru a cenzura site-ul nostru în țara sa, ceea ce până acum se întâmpla doar în statele autoritare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE