Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
"Suntem conduși de psihopați?" O întrebare pe care și-o pun din ce in ce mai mulți oameni întregi la cap

Postat la: 01.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Motto:"Răul suprem are înfățișarea binelui" (Dostoievski)

Autor: Mila Aleckovic Bataille
Prof. Psihopatologie și Psihologie, doctorat la Sorbona

Multă lume gândește că este o întâmplare faptul că indivizi nebuni pot intra în politică. Nu este o întâmplare, este un sistem, un program, o școală care a fost constant dezvoltată de-a lungul deceniilor, cel puțin de 50 de ani, stare recunoscută cu întârziere. Totul a fost conceput și realizat în serviciul Globalismului.

Toți au fost cu grijă selecționați. Cei care erau bine structurați, în cunoștință de cauză, integri, inteligenți, puternici, care nu puteau fi manipulați, au fost din start excluși. Căutările au fost pentru cei slabi, maleabili.

Teorie: conceptul de Inconștiență, individuală sau colectivă este foarte important pentru că toată manipularea prin asta se face.Trei elemente principale au fost utilizate și folosite riguros în ultimii 3 ani: observarea experimentală, repetiția și controlul.

Strategiile folosite:

1. divertismentul;
2. crează o problemă și propune o rezolvare pe care vrei s-o realizezi;
3. impunerea măsurilor nepopulare, gradual, nu în mod brusc;
4. impunerea măsurilor nepopulare pentru viitor în cazul apariţiei unor evenimente dure, cu impact major (pregătirea populației cu doi-trei ani în avans pe teme privind războiul, pandemii - populația trebuie obișnuită că Moartea este un lucru necesar!);
5. infantilizarea populației prin sectorul publicitar și educaţie deficitară;
6. folosirea Emoției în locul Gândirii: nu fi critic, nu gândi, renunță la convingerile tale, la analiza ta;
7. încurajarea Mediocrității (a cărei victime suntem de cel puțin 50 de ani). Aceasta este strategia cea mai importantă a Centrelor de informare și formatoare, unde sunt aleși „lideri" personaje mediocre, obediente (servile, slugi) urmând a fi propulsate în politică;
9. atitudinea Marelui Inchizitor (exemplificat de Dostoevski), acela care vede și știe tot: noi vă cunoaștem mai bine decât vă cunoașteți voi înșivă, voi nu știți, noi știm ce vă trebuie, nu vă îngrijorați, nu vă gândiți la sănătatea voastră, noi știm ce trebuie făcut pentru ea, noi știm de câte doze aveți nevoie, 5-8-10, noi vom decide pentru voi (evident că vă vom omorî, aici nu este nicio problemă);

OMS-Marele Inchizitor!

Este o IPOCRIZIE MAJORĂ, în numele Sănătății, în numele Umanității, în numele Filantropiei (și cunoaștem o grămadă de „filantropi" care sunt de fapt psihopați mascați), că un ong va gândi și va decide în locul nostru, când în fapt strategia globaliștilor este doar de a ne ANIHILA! Acestea au fost și sunt manipulările politico-mediatice la adresa maselor din toată lumea.

Pentru a înțelege ce sunt PSIHOPAȚII, trebuie precizat câteva date despre MORALĂ.

Toți filozofii în Etică: Epicur, Socrate, Platon, Aristotel...,Bergson, Kant, Sartre...se pot clasa în 2 categorii :

1.DEONTOLOGIE/ETICĂ (nu trebuie sacrificați inocenții);
2.UTILITARISMUL, care precizează că toți oamenii sunt egoiști prin natura lor (Thomas Hobbes) și caută să-i distrugă pe ceilalalți. Când trebuie să alegi, o faci între BINE și RĂU, aici nu există relativism.

În Deontologie, conceptul de BINE este mult mai important decât cel de UTIL.
Avem BINELE de-o parte și UTILUL de cealaltă parte; ce este BINE poate fi UTIL, dar ce este UTIL, nu este obligatoriu și BINE.

Pentru Pentagon este foarte util să bombardeze diverse țări ( exemple: dezvoltarea traficului de arme, îmbogățirea fără justă cauză); pentru B.Gates este foarte util să vândă seruri otrăvitoare pe care le numește fals vaccinuri. El va câștiga foarte mulţi bani, dar în schimb, pentru noi, este un lucru criminal. Ce este UTIL este rar să fie și BINE (valabilă și viceversa).

Ce este UTILITAR poate fi și PATOLOGIC.

În patologie vorbim despre bolnavi inocenți și bolnavi răi.
Utilitarismul este apanajul societăților manipulatoare, a societăților de astăzi, globaliste, al finanțelor speculative, al capitalismului nesănătos care cultivă personajul PSIHOPAT.

Psihopatul este profilul preferat, cultivat, promulgat și susținut.

Toate sistemele ideologice au avut prototipul personajului preferat: naziștii au preferat rasa superioară, supraomul nazist, comuniștii, noul om comunist, societățile de astăzi (Davos, BigPharma, Cartelurile Bancare), psihopatul.

Se conturează 3 tipuri de diagnostic:

1. NEVROZELE - bolnavii sunt conștienți de boala lor și trăiesc în realitatea zilei;
2. PSIHOZELE AFECTIVE - bolnavii suferă de tulburări emoționale și beneficiază de tratament;
3. PSIHOPAȚII - bolnavii pierd contactul cu realitatea.

Grupul PSIHOPAȚILOR este cel cu tulburări de caracter manifestate din mica copilărie, greu de diagnosticat și foarte dificil de tratat, câteodată netratabili.

Sunt conștienți de ceea ce fac, știu că fac rău celorlalți, premeditat, bine gândit, pot fi Inteligenți, nu pot interioriza niciodată Morala, Etica, nu au empatie, nu au emoții, nu au sentimentul de vinovăție, nu au niciodată rușine, nu au scrupule, se servesc de ceilalți în mod egoist și utilitar, spiritualitate zero.

Dacă acceptăm termenul de bolnavi, aceștia sunt bolnavii RĂI.

Nu este un grup pe care să-l tratăm în Centre de Terapie, este un grup patologic în care dezvoltarea cognitivă, până la vârsta aproximativă de 6 ani, poate fi alterată.

Partea genetică și educația pot avea partea lor de contribuție. Când sunt diagnosticați se poate decide doar între izolare sau condamnare.
PSIHOPATUL este tipul preferat de societățile manipulatoare, totalitate, ale marilor finanțe, de astăzi.

Dacă psihopații sunt inteligenți, dacă au un factor cognitiv ridicat, se vor dirija spre meseriile care pot duce spre puterea de dirijare, de a se servi de alții, adesea în politică.

Dacă inteligența lor nu este suficientă, factorul cognitiv nu este prea mare, din păcate, din acest grup se triază asasinii, criminalii în serie, zugrumatorii de copii.

Un psihopat inteligent va deveni un politician, un psihopat prost va deveni un criminal în serie.

În Psihopatologie sunt recunoscuți prin faptul că nu se pocăiesc niciodată de relele făcute, din cauza lipsei sentimentului de culpabilitate, iar câteodată sunt chiar mândri de actele săvârșite. Amintiți-vă de mândria inculpaţilor din Procesul de la Nuremberg.

Copiii care chinuie animalele, dacă nu sunt luați în atenție și nu se ia atitudine imediat pentru a li se atenua agresivitatea astfel încât structura caracteriologică să nu devină psihopatică, la vârstă adultă vor face același lucru cu o ființă umană.

Dacă sunt inteligenți este dificil să-i diagnostichezi de la început, iar dacă acest lucru se va întâmpla este important să-i împiedicăm să urce pe scara socială, să ajungă la putere.

Nefiind diagnosticați, acești indivizi urcă rapid spre poziții de responsabilitate. Ajunși la putere este foarte dificil să-i anihilăm, avem deja destule exemple.

Strategia de a ajunge la această societate manipulatoare și totalitară durează de cel puțin 50 de ani.

A fost un program bine studiat, premeditat și aplicat. A avut 2 părți:

*1. alegerea personajelor de această factură și eliminarea tuturor celor care nu sunt psihopați*, bine integrați și structurați, inteligenți, competenți, puternici, curajoși, cu un ego echilibrat. Ei au fost selecționați din școli și facultăți, promovați prin burse, stagii, programe ca tânăr om de afaceri, tineri lideri, guverne din umbră etc. cu scopul de a fi propulsați ulterior în politică și alte funcții foarte înalte.

Profilul celor care dețin funcții înalte: nu prea urâți, foarte docili, ușor de manipulat, avari, ambițioși, fără cunoștințe aprofundate, în aparență simpatici, fără cultură, fără spiritualitate, adesea complexați sau perverși.

Au toți cam același profil (Trudeau, Macron, Zelensky etc.), iar în Cartelul Bancar cunoaștem toți copiii Rothschild, același profil.

*2. instalarea în funcții înalte.

Toate alegerile prin vot sunt trucate, cine ar crede că ucrainienii au ales un asemenea idiot, se înșală. El a fost instalat, la fel ca cei din Muntenegru, Serbia, Canada, SUA etc.

Vom continua cu exemple contemporane: Kushner, Solana, George Bush Jr, Joschka Fischer, Jack Lang, regele Belgiei, Bertrand Delanoe, Laurent Fabius și fiul, Coroana engleză, prințul Andrew, Clintonii, N. Sarkozy, Bertrand Levy, Biden, Trudeau, Bill Gates, Jeffrey Epstein, K. Schwab, Ursula von der Leyen.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE