Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce a venit Covidu' mai repede în vestul Europei!

Postat la: 07.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acum vreo trei săptămâni scriam despre pandemia indusă în această toamnă, ca mijloc suplimentar al guvernărilor de a încerca înăbușirea grevelor anunțate prin restricțiile de deplasare specifice stării de alertă, pe lângă presiunea multinaționalelor de medicamente de a putea vinde din nou vaccinuri.

Între timp, grevele s-au înmulțit în Olanda, Marea Britanie, Franța, Belgia, Spania, Italia, Germania, și ca la o apăsare de buton, raportările de covidați au crescut de la câteva sute la sute de mii de cazuri, iar restricțiile de tip purtare de mască au fost impuse de guverne rapid.

Aseară am primit și explicația devansării ''calendarului Covid'' pentru această vară, în loc de toamnă, deoarece am văzut graficul anunțat în avans al grevelor transportatorilor, pe care-l puteți observa în fotografia de AICI (21 de greve doar în transporturi, din care 12 au avut deja loc în iunie, restul urmând în iulie, fără a mai socoti și blocarea drumurilor în Olanda de către fermieri).

Mulți dintre voi ați resimțit direct efectele grevelor prin perturbarea zborurilor aeriene din ultimele două săptămâni. Așadar, neavând mijloacele de a stopa grevele prin negocieri/soluții, și având anunțate multe altele din pricina crizei energetico-alimentare, guvernanții preferă soluția pandemiei induse pentru a încerca blocarea adunărilor mari de oameni ce-ar putea forța căderea guvernelor prin presiuni din stradă.

Scenariul coaliției ''Guverne-Big Pharma'' e pe cale să se repete deci în administrarea noii pandemii, diferența specifică acum e că economiile sunt secătuite deja, banii oamenilor sunt mult mai puțini, iar penuria de energie și alimente a devenit certă. Singura întrebare deci e dacă cetățenii Europei vor înghiți din nou minciuna pandemiei induse sau se vor revolta în masă.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE