Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Donald Trump, o nouă acuzație de agresiune sexuală: "Nu-i păsa deloc. Eram șocată, m-am simțit violată"

Postat la: 18.09.2020 - 07:40 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un fost model îl acuză pe Donald Trump de agresiune sexuală într-un interviu pentru The Guardian. Agresiunea sexuală ar fi avut loc la turneul de tenis US Open, în 1997, când fostul model avea 24 de ani.

Amy Dorris povestește că a fost agresată sexual în afara toaletei de la stadion, aproape de tribuna din care invitații lui Donald Trump urmăreau turneul. Aceasta spune că președintele SUA ar fi sărutat-o și ar fi atins-o fără consimțământ.

„Am fost prinsă în strânsoarea lui și nu am putut să scap de el", a povestit aceasta. „Și-a băga limba în gâtul meu, iar eu îl respingeam. În acel moment, m-a strâns și a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul."

Lui Donald Trump, care avea la acel moment 51 de ani, nu i-a păsat de refuzul său, a povestit aceasta. „Nu-i păsa deloc. Eram șocată, m-am simțit violată", a spus Amy Dorris.

Avocații lui Donald Trump au negat acuzațiile. Donald Trump a fost acuzat de agresiune sexuală sau de hărțuire de peste zece femei, printre care și o editorialistă, E. Jean Carroll, care l-a acuzat că a violat-o la mijlocul anilor 1990.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE